передзвонити

кошик

  • RU
  • UA
  • Багрянець і золото - кольоротип Осінь

    М'яка і тепла Осінь буквально зачаровує своїм чином. У класичної Осінньої красуні волосся з рудизною від світлих і вогняних до темно-каштанових відтінків, теплий, бронзовий тон шкіри, часто веснянки, колір очей м'яких природних відтінків (болотний, горіховий, теплий сірий, карий).

    Осені, як і Летуне рекомендується використовувати в гардеробі різкі контрасти, які так прикрашають Зимуале саме Осіннім дівчатам (не всім, але багатьом) можна носити леопардові забарвлення, які непрофесіонали вважають моветоном. Так що, якщо ви Осінь, то пальто під рись, купальник з леопардовим принтом, швидше за все, стануть для вас одним з вдалих рішень.

     

    Кольори Осені

    Базовими кольорами Осіннього кольоротипу називають шоколадний (не молочний, а темний) і темно-оливковий. А взагалі відтінки Осені - м'які і темні, як якщо в Зимову палітру додати темно-сірого кольору і золота, отримавши теплі, насичені, глибокі фарби. Не плутайте з Весняної палітрою – там ми додавали жовтий, отримуючи теплий, але яскравий колір, в осінніх же тонах більше золотистого і темного.

    Отже, основні Осінні кольори: червоний, коричневий (шоколад, кава, кориця, колір землі), колір карамелі, меду, паприки, болотний, оливковий, гірчичний, колір іржі, морської хвилі (м'який, теплий). Можна використовувати і весняний персиковий, злегка його затемнивши. 

    Що стосується білого і чорного, як і Весне, Осені слід уникати їх чистих, стерильних відтінків. Тому для нижньої білизни краще вибрати чорно-сірий матовий відтінок і густий кремовий колір.

     

    Мінлива Осінь

    В залежності від особливостей зовнішності, виділяють три підгрупи всередині осіннього кольоротипу. Звичайно ж, основні осінні барви всім Осіннім дівчатам, але найбільш виграшно вони будуть виглядати в «своїх» відтінках.

    Тепла Осінь – класична представниця осіннього кольоротипу. Руде волосся, персикова або бронзова шкіра, не дуже темні очі, середній контраст зовнішності. Їй йдуть всі осінні відтінки. Протипоказана холодна гама. Так, якщо ви любите синій колір – виберіть його теплий, глибокий відтінок, не той, що зазвичай носять Зими.

    Джуліана Мур - Тепла Осінь

    М'яка Осінь – її можна сплутати з Літом, настільки її зовнішність повітряна і м'яка. Вибираючи одяг і нижня білизна, таким дівчатам краще віддавати перевагу світлим, але теплим і неяскравим фарбам, нейтральним відтінкам. Особливо сміливі модниці можуть поекспериментувати з Річною палітрою, додавши в неї трохи золота для теплоти.

    Дрю Беррімор - М'яка Осінь

    Темна Осінь – багата, розкішна краса. Зазвичай це темне волосся, смуглява шкіра, найбільш контрастна зовнішності з усіх представниць Осені. Її палітра найглибша – кольору розбавляються не темно-сірим, а майже чорним. До речі, саме така Осінь може носити класичний чорний колір, також їй, не менше, ніж Зими, дуже йдуть ювелірні прикраси із золота, срібла, дорогоцінного каміння.

    Єва Мендес - Темна Осінь

    Осінь – час врожаїв, золотих і багряних фарб, холодного дощу, першого снігу, глінтвейну біля каміна. Це і багато іншого приховують у своїй красі дівчини і жінки Осінь. Вибір правильних кольорів для гардеробу допоможе розкрити і підкреслити розкіш і глибину вашої зовнішності.

    Відгуків: 0 / Написати відгук



    Схожі статті

    Кольоротип зовнішності. Як знайти свій колір?

    Кольоротип зовнішності. Як знайти свій колір?

    Кожен з нас хоча б раз стикався з ситуацією, коли, придивившись «ідеальне» плаття на улюбленій актрисі а..

    Річний кольоротип - акварельні і сяючі фарби вашого гардеробу

    Річний кольоротип - акварельні і сяючі фарби вашого гардеробу

    Зазвичай дівчат і жінок слов'янської зовнішності автоматично вважають Влітку, але все не так однозначно...

    Чуттєвий і ефектний кольоротип Зима

    Чуттєвий і ефектний кольоротип Зима

    Отже, ви Зима – холодний і яскравий кольоротип. Якщо до кінця не впевнені, скористайтеся нашими порадами..

    Кольоротип Весна - світляний і повітряний

    Кольоротип Весна - світляний і повітряний

    Весна – теплий і яскравий кольоротип. Її дуже просто дізнатися за теплим сяйвом, яке вона випромінює. Ал..

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
        Погано           Добре